Het Leukste Groepsuitje

Zoals u weet is er een groot aanbod van groepsaccommodaties in Nederland. Er komen er ook steeds meer bij op parken als Landal en Hogenboom. Voor u als kleine zelfstandige is het natuurlijk van belang dat u gevonden wordt.

Metingen bij diverse groepsaccommodaties wijzen uit dat Het Leukste Groepsuitje de accommodatiehouder klanten opleverd. De consument zoekt natuurlijk allereerst naar een beschikbare groepsaccommodatie. Als deze niet getoont wordt bent u ook niet op het netvlies van die zoekende consument! Beschikbaarheid tonen op dit zoekportal is dus van groot belang.

Het Leukste Groepsuitje biedt 2 opties

  1. Voorlopig gratis plaatsing met link naar uw website.
  2. Betaalde plaatsing waarbij u voorzien wordt van Recronizer reserveringssoftware.

Als u kiest voor optie 1 zullen we u na verloop van tijd benaderen en aangeven hoeveel bezoekers wij hebben doorgelinkt naar uw website. Op basis van het aantal bezoekers wordt vervolgens een passende vergoeding afgesproken. Dan kunt u besluiten of u gebruik wilt blijven maken van onze diensten.

Als u kiest voor optie 2 bent u te boeken via uw eigen website en die van Het Leukste Groepsuitje. Uw beschikbaarheid is dan direct in beeld bij de consument op diverse plekken! De consument boekt in slechts 2 stappen op uw website via mobiel, tablet of pc. Voor ons maakt het niet uit waar de consument de boeking doet omdat wij geen boekingfee vragen!

Het Leukste Groepsuitje maakt gebruik van reserveringssoftware Recronizer deze software is ontwikkeld door Denk Digitaal BV. Denk Digitaal BV heeft ook boeken in de pagina ontwikkeld (InPage). De consument ziet direct in de webpagina of de accommodatie nog beschikbaar is en kan vanuit die pagina ook direct boeken in slechts 2 stappen.

Voorbeelden van onze standaard boekingsmodule

Voorbeelden InPage boeken

Extra informatie

  • Meer informatie over onze reserveringssoftware: Denk Digitaal
  • De websites die we doorgeven zijn gebouwd door onzer partner: TenZer